Супермаркет "Клас" на м.Гагарина. Користь та пафос.

Торгівля

Супермаркет "Клас" визначається своєю привабливою локацією на проспекті Гагаріна, зовсім поруч від станції метро, що вигідно впливає на його доступність для мешканців та відвідувачів. Окрім того, зручна парковка, яка включає відкриті та підземні зони, додає до загального комфорту для клієнтів. Давайте ретельно розглянемо аспекти супермаркету, щоб визначити його сильні та слабкі сторони.

Супермаркет "Клас" на м.Гагарина. Користь та пафос.

Розташування та Зручності:

  • Супермаркет розташований на проспекті Гагаріна, поруч із метро, що робить його легко доступним.
  • Є зручна парковка, яка складається як з відкритого, так і підземного паркінгу. Вона працює із системою погодинного паркування та завжди відкрита.
  • Територія добре облаштована, з лавочками та зупинками громадського транспорту.
  • На фасаді супермаркету розташовані маленькі магазинчики, де ви можете випити смачну каву в "THE COFFEE STUDIO", а також гидку "Арома каву", магазин для рибалок, "Тандир" із смачною випічкою, аптека та інші магазини.

Заходячи в сам супермаркет, ви потрапляєте на 0-й поверх, де розташований маленький магазин Цитрус, та інші непримітні магазини.

1-й поверх:

  •  Тут розташовані MasterZoo, де ви можете придбати товари для свого улюбленця, "COMFY" та "Сoffeelaktika", де ви можете випити каву.

2-й поверх:

  • Тут розташовані магазин "N Shoes", "Сolins" та магазин канцелярії "E-tage".  По всьому магазину розставлені різні лотки та столики для хаотичної торгівлі, які, на мій погляд, тільки псують зовнішній вигляд магазину.

Доречі, саме тут ви можете смачно пообідати в "50th Parallel"

Та відвідати знову працюючий магазин "Sіnsay"

Відділи та вибір продуктів:

Сам супермаркет "Клас" зроблений з великим розмахом, високими поверхами та купою величезних вітрин. Багато з них майже порожні, на деяких розміщено багато гуманітарних продуктів, які продаються за досить високими цінами.

  • Отже, спочатку ви потрапляєте на відділ овочів та фруктів. Вибір досить непоганий, включає в себе як повсякденні, так і не завжди сезонні продукти. Ціни нормальні, іноді бувають дуже вигідні акції.

  • Далі йде відділ сиру, який, на жаль, став гіршим. Ціни високі, вибір одноманітний, весь сир продається шматками та без нарізки. Відділ ковбаси досить різноманітний, з непоганим вибором хомону.

  • Далі йде рибний відділ, а от потрапити сюди зранку - це випробування не для кожного! Аромат зіпсованої продукції погіршить вам настрій від покупок. М'ясний відділ з гарним вибором, але від ароматів рибного відділу ви швидко його проходите без покупок.

  • Готові страви знаходяться у центрі магазину. Ціни доступні, а вибір різноманітний як перших і других страв так і салатів.
  • Поруч є невеличке кафе, де можна одразу, не виходячи з продуктового супермаркету, перекусити.

  • Випічка стала гірше та дорожча, не завжди і не все є в наявності.
  • Вибір солодощів непоганий.

  • Зручні каси самообслуговування допомагають зекономити час.

В цілому, магазин із нормальним вибором, але його площу можна зменшити втричі, бо це виглядає пафосно та непотрібно. Під час блекаутів продуктовий магазин працює в штатному режимі, що є плюсом. Про тривогу сповіщають вчасно та пропонують всім пройти в метро для безпеки. А інші магазини просять покинути їх територію на час тривоги. Зверніть на це увагу.

Адреса:
м. Харків
Метро. Пр. Гагаріна.
пер. Донецкий, 18.
час роботи: 08:00 - 22:00

А як вам даний супермаркет?

Відгуки

Нові статті
Лето и босоножки: В поисках идеальной пары Лето и босоножки: В поисках идеальной пары
Lviv Croissants Харків Lviv Croissants Харків