"Coffeelaktika" Харків, м. Гагаріна. Огляд та висновки.

Їжа Харкова

У кав'ярні "Coffeelaktika", розташованій на 1-му поверсі супермаркету "Клас", вас вітає привітна атмосфера та маленькі зручні столики. Навіть при невеликому розмірі, кав'ярня принесе задоволення своїм відвідувачам.

"Coffeelaktika" Харків, м. Гагаріна. Огляд та висновки.

Формат кав'ярні, який більш схожий на "Coffee ToGo", приваблює увагу своєю теплою атмосферою та ароматом кави. Маленькі столики не завжди зайняті відвідувачами кав'ярні, вони також можуть бути популярними серед покупців торгового центру.

Однак, зауважте, що для тих, хто цінує спокій та насолоду улюбленим напоєм, формат кав'ярні може викликати деякі незручності.

Тут завжди багато руху, та суєти, адже люди виходять та входять до торгового центру, а це може заважати вашому відпочинку.

Ціни в "Кофелактиці" є стандартними для подібних закладів. Однак, важливим аспектом для багатьох є якість кави, і в цьому плані кав'ярня поки не розчаровує. Тут завжди можна насолодитись смачним та якісним напоєм, який готують оперативно та із задоволенням.

Питання гігієни та санітарії можуть залишати бажати кращого. Розташування в торговому центрі, нема затишку і повно бактерій та мікробів.

Незважаючи на це, якщо ви часто відвідуєте супермаркет "Клас" і хочете зробити коротку зупинку для насолоди кавою, "Coffeelaktika" може бути гарним вибором. Зручна локація на виході з супермаркету дозволяє швидко та безперешкодно отримати свою порцію ароматної кави та вирушити до свого автомобіля на парковку.

Адреса:
м. Харків
Метро. Пр. Гагаріна.
пер. Донецкий, 18. 1й-поверх.
час роботи: 09:00 - 21:00

А як вам кава від "Coffeelaktika"?

Відгуки

Нові статті
Лето и босоножки: В поисках идеальной пары Лето и босоножки: В поисках идеальной пары
Lviv Croissants Харків Lviv Croissants Харків