Trustee Plus. Відгук про додаток та використання картки.

Техніка та Послуги

Trustee Plus - розберімося, що це? Даний сервіс дозволяє управляти вашими активами у форматі мобільного додатка. Дозволяє зберігати, купувати та продавати кілька десятків криптовалют. А от останнім часом у мене виникла потреба у їхній карті Trustee. Випуск її коштує відносно не дорого 10 $, відсоткова ставка вказана також невелика. А чи це так насправді?

Trustee Plus. Відгук про додаток та використання картки.

Свою карту я випустив два місяці тому. До цього просто користувався цією програмою для обміну крипти. Таке собі хобі. На карту надходили гроші від деяких клієнтів, які не бажали "світити" транзакції за своїми рахунками.

Щоб гроші не лежали мертвим вантажем я їх обмінював у крипту на дозвіллі, прибуток трохи зростав і постало питання у виведенні його, чи то переведенням у готівку, чи просто для повсякденних витрат.

Ось так я і дістався цієї карти, з дизайну максимально схожої на карту Моно.

Випуск її не складний, лише витрати 10 $. Але оскільки це одноразова оплата, я на неї забив і оформив карту.

Після чого підв'язавши її до телефону вирушив протестувати її на каву з товаришем у найближче кафе "THE COFFEE STUDIO".

Оплата пройшла без проблем, за кавою 70грн списалося 73грн, начебто все не погано. Далі я робив багато дрібних покупок, після чого я вирішив прорахувати комісію щоденних транзакцій.

І тут відкрилися нові грані використання цієї карти. Виявляється, що комісія далеко не 0,5%, як заявлено на сайті. Оскільки карта не Українського, а Литовського банку, то мається на увазі, що й використовуватиметься вона не в грн, а саме в євро.

А якщо ви її використовуєте саме в Україні, то конвертацій може бути кілька, причому щодня їх кількість може істотно змінюватися, від однієї до чотирьох, а може навіть більше. А ось при поповненні картки все ок, чистих 0,5% вам забезпечено, незалежно від того, в якій валюті йде поповнення.

Давайте трохи підсумуємо:

  • Зручність програми - досить не погана, зрозуміла.
  • Служба підтримки - я з ними не стикався, але кажуть що служба не дуже підтримує вас, тому будьте обережні у всіх операціях.
  • Комісія всіх операцій вказана завжди та ви її бачите ДО того, як підтвердите операцію. А ось комісія оплати карткою Trustee дуже не стабільна і залежить від багатьох факторів. Я б сказав багато комісій приховано для користувача.
  • Комунікація з картками інших банків йде в односторонньому порядку та працює тільки на введення коштів.

А ось такий заробіток на друзях пропонує цей додаток.

Отже:

Якщо ви плануєте для роботи або хобі використовувати цей гаманець, для введення коштів, то ця програма однозначно зручна. Гроші не лежать, а можуть працювати на вас, і ви самі керуєте цим процесом. Однак якщо ви захочете їх згодом саме вивести, а не перевести, або використати цю картку для оплати своїх покупок, то будьте готові на додаткові комісії, про які вас ніхто не попередить!

Відгуки

Нові статті
Лето и босоножки: В поисках идеальной пары Лето и босоножки: В поисках идеальной пары
Lviv Croissants Харків Lviv Croissants Харків