“DENIKA.UA ” Харків: що варто знати про цей магазин?

Торгівля

Магазин розташований в Харкові, точка видачі знаходиться на проспекті Гагаріна. Практично завжди зручно паркуватися та отримувати своє замовлення. Інтер'єр оформлений в стилі Лофт – простий, але зручний для очікування своєї черги, сидячи на диванчику. Проте, чи завжди вам буде комфортно?

“DENIKA.UA ” Харків: що варто знати про цей магазин?

Оплата:

  • Оплата замовлення може бути готівковою або безготівковою. Важливо врахувати, що при оплаті карткою стягується додаткова комісія у розмірі 2%. Подумайте заздалегідь, чи потрібна вам готівка для отримання замовлення.

Вітрини та замовлення товару:

  • Вітрини в цьому магазині стали порожніми. Майже нічого не можна придбати на місці. Весь товар слід замовляти, і чекати від 3 до 7 днів. Іноді вказують на термін поставки 14-21 день, але для таких замовлень вимагається часткова передоплата.

При замовленні великої побутової техніки на точку видачі у Харкові в деяких випадках може додаватись вартість доставки товару!


Blackout:

  • У випадку вимкнення світла, не всі технічні перевірки можуть бути здійснені, оскільки немає генераторів, і все перевіряється від зарядних станцій. Однак, магазин продовжує працювати, і більшість товарів можна отримати.

Видача замовлень:

  • Тут, як і в любому іншому магазині, є час пік, якщо ви потрапити в чергу будете чекати тут досить довго. Але хлопці на видачі намагаються робити все чітко та швидко.
  • Перевірка більшості товара виконують працівники магазину. А від вас залежить ретельно його оглянути на пошкодження. Якщо вам щось не підходить ви можете відмовитись від замовлення, це не є проблема. Повернення проходить згідно законодавства на протязі 14днів.

Завантаження великогабаритного товару здійснюється кліентом самостійно. Працівники точки видачі в погрузці не допомогають. На це теж звертайте увагу!

Ціни:

  • Ціни, порівняно з іншими магазинами міста, вважаються досить низькими. Однак, гарантійний термін завжди обмежений, і його слід уточнити заздалегідь. Це особливо важливо, оскільки можуть виникнути неприємні сюрпризи через короткий термін гарантії Він може складати від 1 до 36м. Хоча у їх конкурентів при незначно вищій ціні, гарантія може бути значно більша.

Неприємності:

  • Існує ризик отримати пошкоджений товар через транспортування або дії постачальника, і про це можуть не повідомити. Замість нового товару, можуть пропонувати пошкоджену річ.

Інші моменти:

  • Магазин може бути вигідним для покупки телевізорів для європейського ринку за доступною ціною. Ставлять прошивку на телевізорі для європейського ринку. І Samsung буде тут коштувати значно дешевше ніж в комфі. Перевірка телевізора включає безкоштовний тест на біта-пікселі, на відміну від Розетки, а також перевірять звук та з'єднання з інтернетом.

Підсумок:

  • В цілому магазин непоганий але трохи як на мене специфічний. Перевірка товара може бути не повною, можуть підсунути явно не новий, а вітриний чи вживаний. Карткою оплата дорожче.
    Але, якщо ви гарно порівняєте ціни, то ви зможете знайти товар за своїм смаком дуже по солодкий ціні, та гарної якості. Всі моменти радимо обговорювати на початку замовлення щоб коробка була нова, товар запакований, та обов’язково уточніть гарантію!

Адреса:
м. Харків
пр-т. Гагаріна, 20
0 (800) 755-105
Пн-Сб: 09:00 - 19:00
Нд: 10:00 - 17:00

А як вам цей магазин?

 

Відгуки

Нові статті
Де відпочити в сел.Бабаї. Або стежка Сковороди. Де відпочити в сел.Бабаї. Або стежка Сковороди.
Будинок, чи квартира в Харкові? Які переваги та недоліки? Будинок, чи квартира в Харкові? Які переваги та недоліки?