"MasterZoo"-оазис в пустелі? Вибір, відвідування, висновки.

Торгівля

В даний час важко обслуговувати певні потреби населення. Наприклад, зоомагазинів з гарним вибором продукції в м. Харків залишилось дуже мало. І в даний час магазин MasterZoo, виглядає немов оазис в пустелі.

"MasterZoo"-оазис в пустелі? Вибір, відвідування, висновки.

Мені потрібні були рибки в акваріум і виявилось, що не так багато міст, де зараз можна їх купити. Отже, набравши магазин в центрі міста та дізнавшись наявність необхідного для мене товару, я відправився в дорогу.

  • Вибір. Магазин MasterZoo, розташований на вулиці Пушкінська, 67, пропонує чудовий асортимент товарів для домашніх тварин. Є необхідні для мене акваріуми з рибами, купа всіляких кормів і смаколиків для будь-яких тварин. Амуніція та клітки для прогулянок, а також для проживання птахів. Одяг, засоби гігієни та інші аксесуари.

  • Обслуговування. Як на мене трохи нав’язливе. При вході в магазин за вами по всім залам слідує персональний продавець. Консультації можуть бути трохи поверхневими, трохи вимушеними, що може не сподобатися деяким клієнтам.

  • Територія. Фасад магазину трохи постраждав від недавнього вибуху. Він може здаватися невеликим і скромним ззовні, але в середині відкривається просторий лабіринт з величезною кількістю товарів.
  • Ціни. Трохи високі. Більшість аналогічних товарів на Розетці можна купити дешевше (хоча зауважимо, що це інтернетгігант і конкурувати з ними важко). За рибку середньої цінової категорії мечоносця, або молінезії з вас попросять ~60грн. Погодьтесь - не дешево. Але якщо у вас є дисконт, то вийде суттєво дешевше. Є непогані акційні товари.

Уцілому відвідування магазину MasterZoo залишає приємні враження, особливо за наявності широкого вибору товарів. Незважаючи на вищі ціни та нав’язливе обслуговування, цей магазин може бути корисним для тих, хто шукає різноманітні товари для своїх домашніх улюбленців, а також може ознайомитись з представленим товаром наочно, що є переважливим аргументом офлайн магазинів.

А як вам даний магазин, та їх асортимент?

Відгуки

Нові статті
Будинок, чи квартира в Харкові? Які переваги та недоліки? Будинок, чи квартира в Харкові? Які переваги та недоліки?
Elmir.ua Харків: чи вартий він уваги? Elmir.ua Харків: чи вартий він уваги?