"Їж тут"! Чи не їж? Шаурма Жихарь.

Їжа Харкова

Кожен раз, кожен із нас, рано чи пізно, але хоче скуштувати смачну шаурму. Це огляд про один з тих закладів, які, на мою думку, вважався одним з найкращих, де можна швидко, смачно та якісно насолодитися шаурмою.

"Їж тут"! Чи не їж?  Шаурма Жихарь.

В цьому закладі я не бував майже півроку, раніше часто відвідував його в місті Харків, на перевулку Короленко. Останнім часом мені здавалося, що якість закладу трохи спадає. Тепер мені це не здається!

Отже, звичайна шаурма коштує 100 грн. Я рідко беру з якимись добавками, тому і цього разу взяв саму звичайну курячу шаурму. Відразу скажу, що сподобалось - це м'ясо. Як раз була середина вертеля, в міру просмажена, соковита та смачна. Все інше не сподобалось! Суттєва біда даного закладу - це величезний лаваш, куди кладуть дуже мало начинки. Соус досить непоганий, але і він не справляється з величезним простирадлом лавашу. Овочей теж мало, вони звичайні та стандартні.

Окремо зазначу дуже смачний пікантний лаваш, але там де є начинка!

Санітарія трошки храмає, враховуючи, що заклад розташований на трасі. Стіл, на якому готують шаурму, протирають до та після приготування. А от вся начинка повністю та завжди відкрита. Скляні чи пластикові кришки явно будуть не зайві. Чи повернусь я сюди? Мабуть так, заклад знаходиться на трасі, якою я подорожую дуже часто, і іноді все ж таки хочеться щось скуштувати. А от чи приїду я сюди з задоволенням? Мабуть ні, поки заклад не вирішить питання з нормальною начинкою.

Ну раз живий та здоровий, то вже непогана шавуха.

А як вам цей заклад?

Відгуки

Нові статті
Будинок, чи квартира в Харкові? Які переваги та недоліки? Будинок, чи квартира в Харкові? Які переваги та недоліки?
Elmir.ua Харків: чи вартий він уваги? Elmir.ua Харків: чи вартий він уваги?