Стейк-бар «Мне бы мяса»: суб’єктивний погляд на заклад.

Їжа Харкова

«Мені би м'яса» – чудова назва для закладу, де основний акцент на стейках. Ідеальний маркетинговий хід, який одразу викликає апетит. Але, як показав мій досвід, не завжди все так добре, як здається. Я відвідала цей стейк-бар двічі, і кожен раз мої враження були неоднозначними. Далі детально розповім про свої візити, страви, обслуговування та загальну атмосферу. То ж гарний слоган, але чи відповідає дійсності? Давайте розглянемо.

Стейк-бар «Мне бы мяса»: суб’єктивний погляд на заклад.

Перше враження: смачно, але не ідеально

Перший раз я потрапила сюди випадково – побачила красиві фото в Instagram і вирішила сходити з подругами. Вечірній час, багато відвідувачів… Місця катастрофічно мало. Було таке відчуття, що ще трохи – і когось підсадять мені на коліна.

Що ми замовили:

  • Качина ніжка з яблуками – 400 грн.
  • Плато з морепродуктами – 1200 грн (за 1 кг).
  • Каре телятини – 580 грн.

Качина ніжка мала гарну подачу, яблука були смачні, але сама ніжка здалася мені дуже сухою. У ресторані “TRUE PRICE” Харків вона в рази краща.

Морепродукти сподобались, але абсолютно звичайне плато, за ціна явно завищеною.

Каре телятинисмаку максимум на 20 грн, сухе, безвкусне, ніяке.

На той момент у мене було відчуття, що в закладі щось не так. Але, я не зупинилась, та вирішила дати закладу ще один шанс…

Другий шанс, про який я пожалкувала ще більше

Через місяць я знову відвідала «Мені би м'яса». І цього разу все було значно гірше.

Проблеми, які мене вразили:

  • Жахливе обслуговування – офіціант постійно звертався до мене російською, хоча я розмовляла українською.
  • Довге очікування – моя страва готувалася понад 40 хвилин, хоча відвідувачів було зовсім небагато.
  • Неапетитна атмосфера – у вбиральні були мухи, що взагалі не вписується в концепцію харчового закладу будь-якого рівня.

Що я замовила вдруге:

  • Окрошка з лососем – 190 грн.
  • Стейк з овочами-гриль – головна «зірка» цього вечора (спойлер – провал).

Окрошка – приємно здивувала: багато риби, гарне оформлення з червоною ікрою (можливо, імітованою, але виглядало чудово).

Стейк з овочами – це просто жах! Такого безсмакового м’яса я ще не їла. Воно просто ніяк на смак. Воно у своєму житті, на жаль, не бачило ні приправ, ні спецій. Той майже єдиний випадок коли я не стала доїдати мʼясо у своєму житті.

Підсумок: варто чи ні?

Плюси:

  • Гарна реклама та презентація страв.
  • Деякі страви (наприклад, окрошка) справді смачні.
  • Ціни середні по місту.

Мінуси:

  • Мало місця – заклад тісний, сидиш занадто близько до інших відвідувачів. Про особистий простір тут, схоже, не чули.
  • Замовлення приймають до 20:00, хоча заклад працює до 21:00.
  • Жахливе обслуговування – персонал ігнорує українську мову, спілкується без ентузіазму, не цікавиться враженнями гостей щодо страв і самого закладу.
  • Довге очікування страв, навіть коли в ресторані небагато людей. Можливо, саме тому замовлення після 20:00 вже не приймають?
  • Неякісне м’ясо – для стейк-бару це неприпустимо! М’ясо тут має бути завжди ідеальним, інакше сенс існування такого закладу просто втрачається.
  • Неприємні деталі – мухи у вбиральні, що викликає сумніви щодо рівня санітарії. Тепер цікаво, що ж відбувається на кухні?

Чи піду я сюди втретє?

Ні. Як на мене, головний продукт стейк-бару – смачне м’ясо, а тут із цим катастрофа. Заклад більше схожий на «Мені б хоч якогось смаку», бо саме цього їм дійсно не вистачає!

Відгуки

Нові статті
На яких сайтах можна вивчати про Україну? На яких сайтах можна вивчати про Україну?
Найкращі українські каталоги сайтів для просування свого онлайн-ресурсу Найкращі українські каталоги сайтів для просування свого онлайн-ресурсу