Стейк-бар «Мне бы мяса»: суб’єктивний погляд на заклад.
«Мені би м'яса» – чудова назва для закладу, де основний акцент на стейках. Ідеальний маркетинговий хід, який одразу викликає апетит. Але, як показав мій досвід, не завжди все так добре, як здається. Я відвідала цей стейк-бар двічі, і кожен раз мої враження були неоднозначними. Далі детально розповім про свої візити, страви, обслуговування та загальну атмосферу. То ж гарний слоган, але чи відповідає дійсності? Давайте розглянемо.
Перше враження: смачно, але не ідеально
Перший раз я потрапила сюди випадково – побачила красиві фото в Instagram і вирішила сходити з подругами. Вечірній час, багато відвідувачів… Місця катастрофічно мало. Було таке відчуття, що ще трохи – і когось підсадять мені на коліна.
Що ми замовили:
- Качина ніжка з яблуками – 400 грн.
- Плато з морепродуктами – 1200 грн (за 1 кг).
- Каре телятини – 580 грн.
Качина ніжка мала гарну подачу, яблука були смачні, але сама ніжка здалася мені дуже сухою. У ресторані “TRUE PRICE” Харків вона в рази краща.
Морепродукти сподобались, але абсолютно звичайне плато, за ціна явно завищеною.
Каре телятини – смаку максимум на 20 грн, сухе, безвкусне, ніяке.
На той момент у мене було відчуття, що в закладі щось не так. Але, я не зупинилась, та вирішила дати закладу ще один шанс…
Другий шанс, про який я пожалкувала ще більше
Через місяць я знову відвідала «Мені би м'яса». І цього разу все було значно гірше.
Проблеми, які мене вразили:
- Жахливе обслуговування – офіціант постійно звертався до мене російською, хоча я розмовляла українською.
- Довге очікування – моя страва готувалася понад 40 хвилин, хоча відвідувачів було зовсім небагато.
- Неапетитна атмосфера – у вбиральні були мухи, що взагалі не вписується в концепцію харчового закладу будь-якого рівня.
Що я замовила вдруге:
- Окрошка з лососем – 190 грн.
- Стейк з овочами-гриль – головна «зірка» цього вечора (спойлер – провал).
Окрошка – приємно здивувала: багато риби, гарне оформлення з червоною ікрою (можливо, імітованою, але виглядало чудово).
Стейк з овочами – це просто жах! Такого безсмакового м’яса я ще не їла. Воно просто ніяк на смак. Воно у своєму житті, на жаль, не бачило ні приправ, ні спецій. Той майже єдиний випадок коли я не стала доїдати мʼясо у своєму житті.
Підсумок: варто чи ні?
Плюси:
- Гарна реклама та презентація страв.
- Деякі страви (наприклад, окрошка) справді смачні.
- Ціни середні по місту.
Мінуси:
- Мало місця – заклад тісний, сидиш занадто близько до інших відвідувачів. Про особистий простір тут, схоже, не чули.
- Замовлення приймають до 20:00, хоча заклад працює до 21:00.
- Жахливе обслуговування – персонал ігнорує українську мову, спілкується без ентузіазму, не цікавиться враженнями гостей щодо страв і самого закладу.
- Довге очікування страв, навіть коли в ресторані небагато людей. Можливо, саме тому замовлення після 20:00 вже не приймають?
- Неякісне м’ясо – для стейк-бару це неприпустимо! М’ясо тут має бути завжди ідеальним, інакше сенс існування такого закладу просто втрачається.
- Неприємні деталі – мухи у вбиральні, що викликає сумніви щодо рівня санітарії. Тепер цікаво, що ж відбувається на кухні?
Чи піду я сюди втретє?
Ні. Як на мене, головний продукт стейк-бару – смачне м’ясо, а тут із цим катастрофа. Заклад більше схожий на «Мені б хоч якогось смаку», бо саме цього їм дійсно не вистачає!
Відгуки