Green Duck Pub. Атмосфера в Харкові.

Їжа Харкова

Яскраве та атмосферне місце в самому серці Харкова. Чи для всіх воно виявиться таким?

Green Duck Pub. Атмосфера в Харкові.

Чисто випадково прогулюючись вуличками рідного Харкова, ми натрапили на цей заклад. Начебто паб, начебто готель, начебто ресторан. То що це за заклад? Насамперед особисто для мене, це дуже атмосферне місце, з легкими нотками пафосу. Потрапивши сюди одного разу, ти неодмінно захочеш зануритись в цю атмосферу знову та знову.

Те, чого ви тут точно не знайдете:

  • Швидке обслуговування аля Мак. У таких пабах обслуговування не завжди було коньком. Багато суєти в якій іноді доведеться про себе нагадувати. Але все відбувається доброзичливо.
  • Дешевої випивки та закуски.

То навіщо Green Duck Pub варто відвідати:

  • Атмосфера. Це, мабуть найкрутіший заклад нашого міста у цьому плані. Ви занурюєтеся в Європу, перебуваючи в самому центрі Харкова. Ця музика, цей інтер'єр, ці кольори це просто ВАУ!
  • Кухня. Стейк, який я тут пробував, був дуже соковитим і ніжним. Салат із телятиною класичний, без зайвих деталей. Сет Westmeat просто шикарний і підійде на велику компанію. В ньому багато соковитого м'яса і соус, чудово  гармонує, та точно прикрасять ваш галасливий вечір. А от смак гамбургера який брали, був трохи невиразний, навіть простакуватий.
  • Пиво. О так! Це ж паб. Пиво тут чудове, кожен поціновувач та гурман знайде тут щось для душі та настрою. Мені дуже сподобалося Green Duck. Але щоразу відвідуючи цей паб завжди замовляю щось нове. І поки що розчарувань не було.

Ну і найголовніше – ціни.

  • Середній чек не вищий ніж у подібних закладах, але трохи вищий за середні по місту. Атмосфера та пафос не безплатний компонент. Але вони однозначно варті того.
  • Вечеря компанії з 4-х осіб вийде близько 3000 грн. Але зазначу, що цю вечерю ви точно запам'ятаєте.

Висновок:

Даний заклад проживаючи у Харкові ви просто зобов'язані відвідати! Нехай це буде легкий сніданок, обід або ситна вечеря.

М'ясні страви та пиво завжди вам допоможуть чудово насолодитися проведеним тут часом.

Цей паб чудово підійде як для компанії, так і відвідування його з коханою людиною.

До речі, кажуть тут дуже тихий готель. Бувати поки що не доводилося в ньому.

Адреса:

Харків, Університетська вулиця, 22
+380 (96) 823-07-27

Відгуки

Нові статті
Япіко. Промокод. Враження та зміни після ребрендингу. Япіко. Промокод. Враження та зміни після ребрендингу.
Элитный виски: Искусство вкуса или маркетинговый трюк? Элитный виски: Искусство вкуса или маркетинговый трюк?